Ukri ry Rotating Header Image

27 helmikuun, 2017:

Tarinaniskennän karsinnat Joensuussa

Tarinaniskennän Pohjois-Karjalan mestaruudesta otellaan taas Joensuussa, Teatteriravintolan lasiterassilla keskiviikkona 3. toukokuuta klo 18.00 alkaen.

Tervetuloa mukaan tarinoimaan. Suullisesti esitettävän tarinan maksimipituus on 7 minuuttia. Ei rekvisiittaa, ei näyttelemistä, pelkkää perinteistä tarinankerrontaa.

Ennakkoilmoittautumiset: Pentti Stranius, puh. 040 – 7693420, e-mail: pentti.stranius@telemail.fi.

Pieniä palkintoja jaossa ja mikä tärkeintä: Voittaja lähtee kesällä SM-kisoihin Kärsämäelle.

Järjestävä taho: Pohjois-Karjalan Kirjailijayhdistys Ukri

Sata sanaa -kirjoituskilpailu

Sata sanaa

kirjoituskilpailu

28.2. – 30.5.2017

 

Pohjois-Karjalan kirjailijayhdistys Ukri järjestää Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Sata sanaa -kirjoituskilpailun. Kaunokirjallisen tekstin pituus on tasan sata sanaa. Otsikkoa ja nimimerkkiä ei lasketa mukaan. Kilpailu alkaa Kalevalan päivänä.

Kilpailuun osallistutaan nimimerkillä. Kirjoita nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi lapulle, jonka laitat suljettuun kuoreen, ja kuoren päälle vielä nimimerkkisi. Suljettu kuori postitetaan kirjoituksen mukana. Sähköpostilla lähetettäessä omat tiedot annetaan liitteessä. Kukin kilpailija voi osallistua kilpailuun vain yhdellä työllä. Töiden on oltava aikaisemmin julkaisemattomia.

Kilpailutyöt voi lähettää sähköpostilla tai kirjeenä. Kuoreen ja mailiin merkintä ”Sata sanaa”. Työt lähetetään 30.5.2017 mennessä (postileima 30.5. riittää). Sähköpostitse: kartsa.tahvanainen@gmail.com. Postitse: Ukri ry. Kari Tahvanainen, Sepänkatu 49 A 8, 80100 Joensuu.

Parhaat työt palkitaan raha-, kirja- ja muilla palkinnoilla. Tulokset julkistetaan Joensuun kirjallisuusviikolla 11. – 17.9.2017.

Parhaat kansien väliin. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden julkaista kilpailutöitä ilman eri korvausta mahdollisessa antologiassa, joka julkaistaan myöhemmin. Kirjaan töitään saaneet saavat kirjan maksutta. Kilpailutöitä ei palauteta.

www.ukri.net

 

Outopian Aarre-kirjoituskilpailu

Aarre! Kirjoituskilpailu
kaikenikäisille 28.2. – 15.5.2017
Koko perheen Outopia-tapahtuma julistaa täten seitsemännen valtakunnallisen kirjoituskilpailun

Mikä on sinun aarteesi?
Kirjoita oma aarretarinasi!
* Lasten tarinat –sarja (alle 12-vuotiaat)
* Nuorten tarinat –sarja (12 – 20-vuotiaat)
* Aikuisten tarinat –sarja (21 täyttäneet)
Toivomme etupäässä proosatekstejä, mutta runotkaan eivät ole poissuljettuja
Kilpailutyöt voivat olla enintään kolmen liuskan mittaisia (riviväli 2, fonttikoko 12, käsinkin saa kirjoittaa). Kilpailuaika on Kalevalan päivästä 28.2. alkaen 15.5. saakka. Kilpailutyöt lähetetään (15.5. postileima riittää) osoitteella Ukri ry./Kari Tahvanainen, Sepänkatu 49 A 8, 80100 Joensuu, tai sähköpostitse osoitteella kartsa.tahvanainen@gmail.com.

Kilpailuun osallistutaan nimimerkillä
Kerro samalla, mihin sarjaan ikäsi perusteella osallistut. Kirjoita nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi lapulle, jonka laitat suljettuun kuoreen, ja kuoren päälle vielä nimimerkkisi. Suljettu kuori postitetaan kirjoitusten mukana. Sähköpostilla lähetettäessä omat tiedot annetaan sähköpostissa. Kukin kilpailija voi osallistua kilpailuun vain yhdellä tarinalla.
Tuomaristona toimii Pohjois-Karjalan kirjailijayhdistys Ukrin johtokunta. Parhaat palkitaan raha-, kirja- ja muilla palkinnoilla. Tulokset julkistetaan Outopia-tapahtumassa kulttuuritalo Maritassa, Koulukatu 1, Outokummussa lauantaina 10.6. kello 13.30.

Parhaat esille ja kansien väliin
Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden julkaista kilpailutöitä ilman eri korvausta Aarre-näyttelyssä kesällä 2016 Kulttuuritalo Maritassa ja mahdollisessa Outopia 2011 – 2017 –teoksessa, joka julkaistaan myöhemmin. Kirjaan töitään saaneet saavat kirjan maksutta. Kilpailutöitä ei palauteta.
Outopia-tapahtuma järjestetään lauantaina 10.6. Outokummussa kulttuuritalo Maritassa, Koulukatu 1. Tapahtuma on perustettu 2011 ja sen teemana on tänä vuonna Aarre.

Tapahtumaa järjestämässä ovat mm. Outokummun taideyhdistys, Kyykerin innovaatiokylätalo, Outokummun kulttuuritoimi ja Ukri ry

www.outopia.fi
www.ukri.net