Ukri ry Rotating Header Image

huhtikuu, 2017:

Omakustannematinea

Historiallisia romaaneja, sotakirjoja, novelleja, runoutta ja muuta kaunokirjallisuutta on esillä jokakeväisessä omakustanneillassa Joensuun pääkirjaston Muikku-salissa torstaina 27.4. kello 18.

Kaunokirjallisia omakustanteita viime vuosina julkaisseet kirjailijat ovat tervetulleita kertomaan teoksistaan ja niiden synnystä. Teoksiaan esittelemässä ovat mm. Raimo Tyyskä, Tarja Pyykkö ja Veli-Matti Hyttinen.

RAMIkuva

Raimo Tyyskä esittelee omakustannematineassa historiallista romaaniaan Ohranan uhrit. Kuva: Kari Tahvanainen

Omakustantamisen historiassa Aleksis Kivi julkaisi Kanervala-runokokoelmansa omalla kustannuksella. Pohjoiskarjalaisista kirjailijoista 104-vuotiaana kuollut värtsiläläinen arvostettu kirjailija Otto Rummukainen julkaisi koko tuotantonsa omakustanteina. Tätä perinnettä voi nykyisin jatkaa suhteellisen edullisesti. Ongelmana on usein teosten laatu ja markkinointi. Pohjois-Karjalan kirjailijayhdistys Ukri pyrkii matineoillaan auttamaan näissä asioissa. Paikalla on Printek-kirjapainon edustaja kertomassa painopalveluista.

Omakustanneilta on avoin ja maksuton tilaisuus. Siellä voi myös ostaa tekijöiden teoksia. Kahvitarjoilu. Tarkemmat tiedot löytyvät Ukrin verkkosivuilta www.ukri.net. Lisätietoja: varapuheenjohtaja Kari Tahvanainen, kartsa.tahvanainen@gmail.com

 

Kirjan ja ruusun päivän aaton runokaraoke

file-4f61d31914c0a

La 22.4. klo 18 – 20

Kirjan ja ruusun päivän aaton runokaraoke

Ravintola Sointulassa, Kirkkokatu 22, Joensuu.

Paikalla on pino runokokoelmia. Voit myös tuoda mukanasi runokirjoja tai esittää omia runojasi. Iltaa vetää runoilija Raino Harinen.