Ukri ry Rotating Header Image

maaliskuu, 2019:

Maakunnallinen omakustanneilta

OMAKUSTANNEILTA20VUOTTA

Pohjois-Karjalan omakustanneilta 

ke 10.4.2019 klo 18 – 20

Joensuun pääkirjaston Taiteiden aukiolla toisessa kerroksessa, Koskikatu 25

Omakustantajat, tervetuloa esittelemään uusia teoksianne! Ilmoittautumiset Kari Tahvanaiselle, kartsa.tahvanainen@gmail.com.

Paikalla Helsingistä Saara Golombek, International Key Account Manager, Books on Demand GmbH. Hän kertoo BoDin palveluista omakustantajalle.

Kahvitarjoilu

Yhteistyössä Ukri, BoD ja Joensuun pääkirjasto

BoD-Logo-Download-gross-RGB

Minna Canthin päivä 19.3.

Joensuun seutukirjasto on mukana valtakunnallisessa Kirjaston päivässä 19.3.2019. Päivän ideana on tavoitella asiakkaita, joille kirjaston palvelut ovat kenties jääneet vieraiksi. Eri puolilla Suomea kirjastot jalkautuvat kirjastorakennuksen ulkopuolelle ja esittelevät kirjastotiloissa tuntemattomampia palvelumuotoja. Joensuun pääkirjastolla esitellään valtakunnallista Venäjänkielistä kirjastoa, jonka kaukopalvelu tavoittaa asiakkaat asuinpaikasta riippumatta. Venäjänkielisen kirjaston kaukopalvelun esittelijät ovat paikalla klo 13-17.

 

img11715-previewImage

19.3. on myös Tasa-arvon ja Minna Canthin päivä. Kontiolahden kirjaston henkilökunta ottaa osaa Minna Canthin merkkipäivään pukeutumalla minnoiksi. Pääkirjastolla Minna Canthia muistetaan lukumaratonilla, jossa kuka tahansa voi tulla Ukri ry:n johdolla lukemaan ääneen Minna Canthin tekstejä (Taiteiden aukio klo 18 alkaen). – Lukuvuoron voit varata paikanpäällä. Tervetuloa lukemaan!

Lisätietoja Venäjänkielisestä kirjastosta: http://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Venajankielinen_kirjasto