Ukri ry Rotating Header Image

Rohkeus-kirjoituskilpailu avautuu Kalevalan päivänä

Kirjoituskilpailu

kaiken ikäisille 28.2. – 15.5.2015

Koko perheen Outopia-tapahtuma julistaa täten valtakunnallisen kirjoituskilpailun kaiken ikäisille kirjoittajille.

Kirjoita oma rohkeustarinasi!

* Lasten rohkeustarinat –sarja (alle 12-vuotiaat)

* Nuorten rohkeustarinat –sarja (12 – 20-vuotiaat)

* Aikuisten rohkeustarinat –sarja (21 täyttäneet)

Tarinat voivat olla proosaa tai lyriikkaa. Kilpailutyöt voivat olla enintään kolmen liuskan mittaisia (riviväli 2, fonttikoko 12, käsinkin saa kirjoittaa). Kilpailuaika on Kalevalan päivästä 28.2. alkaen 15.5. saakka. Kilpailutyöt lähetetään (15.5. postileima riittää) osoitteella Ukri ry./Kari Tahvanainen, Sepänkatu 49 A 8, 80100 Joensuu, tai sähköpostitse osoitteella kartsa.tahvanainen@gmail.com. Kilpailutöitä voi jättää myös Kyykerin kylätalolla olevaan laatikkoon.

Kilpailuun osallistutaan nimimerkillä. Kerro samalla, mihin sarjaan haluat osallistua. Kirjoita nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi lapulle, jonka laitat suljettuun kuoreen, ja kuoren päälle vielä nimimerkkisi. Suljettu kuori postitetaan kirjoitusten mukana. Sähköpostilla lähetettäessä omat tiedot annetaan sähköpostissa. Kukin voi osallistua kilpailuun vain yhdellä tarinalla.

Tuomaristona toimii Pohjois-Karjalan kirjailijayhdistys Ukrin johtokunta. Parhaat palkitaan raha-, kirja- ja muilla palkinnoilla. Tulokset julkistetaan Outopia-tapahtumassa Kyykerin kylätalolla Outokummussa lauantaina 6.6. kello 13.30.

Parhaat kansien väliin. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden julkaista kilpailutöitä ilman eri korvausta Rohkeus-näyttelyssä kesällä 2015 Kyykerin kylätalolla ja mahdollisessa Outopia 2011 – 2015 –teoksessa, joka julkaistaan myöhemmin. Kirjaan töitään saaneet saavat kirjan maksutta. Kilpailutöitä ei palauteta.

Outopia-tapahtuma järjestetään 5. – 6.6. Outokummussa Kulttuurikeskus Maritassa, Koulukatu 1 (perjantai-ilta) ja Kyykerin kylätalolla, Kyykerinkatu 32 (lauantai). Tapahtuma on perustettu 2011 ja sen teemana on tänä vuonna Rohkeus.

Tapahtumaa järjestämässä ovat mm. Outokummun taideyhdistys, kulttuuritoimi, työpaja, puhallinorkesterin orkesterikoulu,  Kyykerin innovaatiokylätalo, mielenterveysyhdistys Välke ja Ukri ry.

www.outopia.fi               www.ukri.net

Comments are closed.