Ukri ry Rotating Header Image

Outopian Aarre-kirjoituskilpailu

Aarre! Kirjoituskilpailu
kaikenikäisille 28.2. – 15.5.2017
Koko perheen Outopia-tapahtuma julistaa täten seitsemännen valtakunnallisen kirjoituskilpailun

Mikä on sinun aarteesi?
Kirjoita oma aarretarinasi!
* Lasten tarinat –sarja (alle 12-vuotiaat)
* Nuorten tarinat –sarja (12 – 20-vuotiaat)
* Aikuisten tarinat –sarja (21 täyttäneet)
Toivomme etupäässä proosatekstejä, mutta runotkaan eivät ole poissuljettuja
Kilpailutyöt voivat olla enintään kolmen liuskan mittaisia (riviväli 2, fonttikoko 12, käsinkin saa kirjoittaa). Kilpailuaika on Kalevalan päivästä 28.2. alkaen 15.5. saakka. Kilpailutyöt lähetetään (15.5. postileima riittää) osoitteella Ukri ry./Kari Tahvanainen, Sepänkatu 49 A 8, 80100 Joensuu, tai sähköpostitse osoitteella kartsa.tahvanainen@gmail.com.

Kilpailuun osallistutaan nimimerkillä
Kerro samalla, mihin sarjaan ikäsi perusteella osallistut. Kirjoita nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi lapulle, jonka laitat suljettuun kuoreen, ja kuoren päälle vielä nimimerkkisi. Suljettu kuori postitetaan kirjoitusten mukana. Sähköpostilla lähetettäessä omat tiedot annetaan sähköpostissa. Kukin kilpailija voi osallistua kilpailuun vain yhdellä tarinalla.
Tuomaristona toimii Pohjois-Karjalan kirjailijayhdistys Ukrin johtokunta. Parhaat palkitaan raha-, kirja- ja muilla palkinnoilla. Tulokset julkistetaan Outopia-tapahtumassa kulttuuritalo Maritassa, Koulukatu 1, Outokummussa lauantaina 10.6. kello 13.30.

Parhaat esille ja kansien väliin
Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden julkaista kilpailutöitä ilman eri korvausta Aarre-näyttelyssä kesällä 2016 Kulttuuritalo Maritassa ja mahdollisessa Outopia 2011 – 2017 –teoksessa, joka julkaistaan myöhemmin. Kirjaan töitään saaneet saavat kirjan maksutta. Kilpailutöitä ei palauteta.
Outopia-tapahtuma järjestetään lauantaina 10.6. Outokummussa kulttuuritalo Maritassa, Koulukatu 1. Tapahtuma on perustettu 2011 ja sen teemana on tänä vuonna Aarre.

Tapahtumaa järjestämässä ovat mm. Outokummun taideyhdistys, Kyykerin innovaatiokylätalo, Outokummun kulttuuritoimi ja Ukri ry

www.outopia.fi
www.ukri.net

 

Comments are closed.