Ukri ry Rotating Header Image

Sata sanaa -kirjoituskilpailu

Sata sanaa

kirjoituskilpailu

28.2. – 30.5.2017

 

Pohjois-Karjalan kirjailijayhdistys Ukri järjestää Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Sata sanaa -kirjoituskilpailun. Kaunokirjallisen tekstin pituus on tasan sata sanaa. Otsikkoa ja nimimerkkiä ei lasketa mukaan. Kilpailu alkaa Kalevalan päivänä.

Kilpailuun osallistutaan nimimerkillä. Kirjoita nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi lapulle, jonka laitat suljettuun kuoreen, ja kuoren päälle vielä nimimerkkisi. Suljettu kuori postitetaan kirjoituksen mukana. Sähköpostilla lähetettäessä omat tiedot annetaan liitteessä. Kukin kilpailija voi osallistua kilpailuun vain yhdellä työllä. Töiden on oltava aikaisemmin julkaisemattomia.

Kilpailutyöt voi lähettää sähköpostilla tai kirjeenä. Kuoreen ja mailiin merkintä ”Sata sanaa”. Työt lähetetään 30.5.2017 mennessä (postileima 30.5. riittää). Sähköpostitse: kartsa.tahvanainen@gmail.com. Postitse: Ukri ry. Kari Tahvanainen, Sepänkatu 49 A 8, 80100 Joensuu.

Parhaat työt palkitaan raha-, kirja- ja muilla palkinnoilla. Tulokset julkistetaan Joensuun kirjallisuusviikolla 11. – 17.9.2017.

Parhaat kansien väliin. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden julkaista kilpailutöitä ilman eri korvausta mahdollisessa antologiassa, joka julkaistaan myöhemmin. Kirjaan töitään saaneet saavat kirjan maksutta. Kilpailutöitä ei palauteta.

www.ukri.net

 

Comments are closed.