Ukri ry Rotating Header Image

Ukrin runoilijat Ahjon juhlakuussa

AHJOKUVA

la 14.4. klo 15 Syteen tai saveen. Taidekeskus Ahjo 20 vuotta –juhlavuoden ohjelmistoa. LAUANTAI 14.4. – runoa ja tanssia yhdistävä teos. Pohjois-Karjalan kirjailijayhdistys Ukrin runolijat Anna-Liisa Alanko, Seija Salminen, Raino Harinen, Juha Leinonen ja Kari Tahvanainen toteuttavat yhdessä Pohjois-Karjalan tanssitaiteen tuki ry:n jäsenten kanssa runoa ja tanssia yhdistävän teoksen. Anna-Liisa Alangon osuuden tulkitsevat tanssijat.  www.taidekeskusahjo.net Vapaa pääsy. Tervetuloa!

la 21.4. klo 15 Sulattamo. Taidekeskus Ahjo 20 vuotta –juhlavuoden ohjelmistoa. Konservatorion kansanmusiikin opiskelijoiden säveltämiä musiikkiteoksia Ukrin runoilijoiden runoihin. Runoilijat: Anna-Liisa Alanko, Seija Salminen, Raino Harinen, Juha Leinonen ja Kari Tahvanainen.  www.taidekeskusahjo.net Vapaa pääsy. Tervetuloa

Comments are closed.