Ukri ry Rotating Header Image

Kevättä kohti – Anna-Liisa Alangon muistoilta

Tammikuussa edesmenneen joensuulaisen lausuntataiteilija ja kulttuurivaikuttaja Anna-Liisa Alangon muistoksi järjestetään sunnuntaina 15.4. 2018 klo 18 ”Luonnon ja kevään runoja – runoilta Anna-Liisan muistoksi”. Tilaisuutta järjestämässä on useita joensuulaisia kirjallisuuden, musiikin ja kulttuurin toimijoita . Ohjelmassa on runoja ja tekstejä Anna-Liisa Alangon monipuolisesta tuotannosta muun muassa Runon Ystävien Elsi Komun, Jarmo ja Vuokko Mäkelän tulkitsemina. Arto Tarkkosen ohjelmistossa on Eino Leinoa ja Ukrin jäsenet Seija Salminen, Arto Pippola ja Kari Tahvanainen esittävät omia runojaan. Mukana on myös runoilija-kirjailija Eeva Tikka. Lisäksi kuullaan runolaulua ja kantelemusiikkia ja Sanarattaan toimijat esittävät Immi Hellenin lastenrunoja. Tilaisuus on kaikille avoin ja se järjestetään Joensuun ev.lut.seurakunnan salissa

 

Comments are closed.