Ukri ry Rotating Header Image

Ukkosen kesänumero

UKKONENkansi

Ukkosen kesänumero on ilmestynyt.

Ukri toivottaa hyvää kesää

Toimintaamme kesällä

pe 6.7. klo 13 Miihkali Arhippaisen patsaan kesäinen kukitustilaisuus, Runon, suven ja Eino Leinon päivänä Joensuun Ilosaaressa  Miihkalin kukittaa tänä kesänä Ukri ry:n varapuheenjohtaja Kari Tahvanainen. Osa tilaisuudesta on ulkona, osa Kerubin sisällä, joko Rajakapteenin pirtissä tai salissa; sisätiloissa on myös kahvitarjoilu. Ohjelmassa on myös muun muassa Joensuun Naiskuoron esityksiä. Joensuun Kalevalaiset Naiset ry

ke 11.7. klo 17 – 19 Joensuun Popkadulla Maiju Lassila -lukumaraton.  Tule lukemaan Maiju Lassilaa! Lukuvuorot á 15 minuuttia, varataan paikan päällä. Kävelykadulla Kekäleen kohdalla. Mysteeri-kirjastoauto on paikalla. Päivällä klo 14 – 17 Runokaraoke samassa paikassa! Yhteistyössä Joensuun seutukirjaston kanssa

pe 20.7. klo 11 – 11.30 Ukri Joen kulttuuritorilla – Ukrin runoratas esiintyy eli ukrilaiset esittävät omia runojaan. Ilmoittautumiset Kari Tahvanaiselle, kartsa.tahvanainen@gmail.com

to 16.8. klo 19 Joensuun Parafestin kirjallisuus- ja runoilta ravintola Sointulassa, Kirkkokatu 22, Joensuu. Marja Korhonen, runoilija Erkki J. Vepsäläinen, luovan kirjoittamisen ryhmän runoja, musiikkivieraana runoilija Vladimir Rudak. Yhteistyössä Parafest ja Ukri

to 16.8. klo 18 – 20 Karhufestivaalin kirjallisuusilta Ilomantsin kirjastossa, Mantsintie 11. Metsänpeitto – Mitä tapahtuu puille, tapahtuu ihmisille, vierailijoina sarjakuvataiteilija Sanna Hukkanen ja kulttuurintutkija Inkeri Aula, haastattelijana kirjailija Kari Tahvanainen/Pohjois-Karjalan kirjailijayhdistys Ukri ry. Yhteistyössä Karhufestivaali, Ilomantsin kirjasto ja Ukri. Vapaa pääsy. – Metsänpeitto-näyttely kirjastolla 7.-30.8.2018. Avoinna Karhufestivaalin aikaan to 16.8. klo 10-18, pe 17.8. klo 10-15 sekä la 18.8. klo 10-14.

 

Comments are closed.