Ukri ry Rotating Header Image

Markku Mielosen lastenkirjassa eläimet pelastavat maapallon

MARKKU1

Kiihtelysvaaralainen kirjailija Markku Mielonen on julkaissut lastenkirjan Me pelastamme maapallon, osa 1. Teoksen on kuvittanut Katri Parikka ja kustantanut BoD Finland.

Kirjassa eläimet kyllästyvät ihmisten aikaansaamattomuuteen. Niinpä ne ottavat maapallon pelastamisen omiin käpäliinsä. Teoksessa seikkailevat esimerkiksi Super-Katti ja Söpö Elefantti. Matka alkaa Intiasta ja ensimmäisessä osassa tullaan Suomeen. Kirjasarjan tulevissa osissa seikkaillaan muun muassa Venäjällä ja Amerikassa.

Markku Mieloselta on ilmestynyt seitsemän kaunokirjaa, kaksi runokirjaa ja kaksi lastenkirjaa. Kuvittaja Katri Parikka on Joensuulainen kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Hän on taittanut lastenkirjojen lisäksi puutarha- hyvinvointi- ja runoteoksia. Neljä omaakin lastenkirjaa häneltä on ilmestynyt.

Kirjaa on saatavilla sekä verkkokirjakaupoista että kirjailijalta itseltään. Hänen puhelinnumeronsa on 040 593 2645.
Markku Mielonen
Me pelastamme maapallon
Osa 1
110 s.
Books on Demand, 2020

 

Comments are closed.