Ukri ry Rotating Header Image

Ukrilainen, kirjoita 65-vuotisantologiaamme

Ukri täyttää tänä vuonna 65 vuotta ja julkaisemme juhlavuoden kunniaksi antologian. Antologia julkistetaan syksyllä. Kirja muodostuu Sata sanaa -kirjoituskilpailumme sadasta palkitusta tekstistä, joensuulaisten lukiolaisten teksteistä, joita koottiin Kirjoitusintoa nuorille -projektissamme, historiikista ja ukrilaisten teksteistä.

Ukrin jäsenet voivat lähettää antologiaan omia tekstejään. Tekstien enimmäispituus on viisi sivua (fonttikoko 12, riviväli 1,5). Teoksella ei ole erillistä teemaa, vaan toivomme saavamme hyvän läpileikkauksen jäsentemme uusimmista tuotoksista. Kirjan toimittaa varapuheenjohtaja Kari Tahvanainen ja Ukrin johtokunnasta koostuva toimituskunta valikoi tarjotuista teksteistä antologian kokonaisuuden. Teksteistä ei makseta kirjoittajille, mutta jokainen antologiaan päätynyt kirjoittaja saa kaksi kirjaa maksutta.

Kaunokirjallisen aineiston lisäksi otamme vastaan muisteluksia Ukrin vuosikymmenten varrelta. Myös valokuvia voi lähettää.

Tekstit lähetetään 15.8.2021 mennessä (aikaa jatkettu!) varapuheenjohtaja Kari Tahvanaiselle, mieluiten sähköisesti: kartsa.tahvanainen@gmail.com, mutta myös postitse voi lähettää: Sepänkatu 49 A 8, 80100 Joensuu.

Comments are closed.