Ukri ry Rotating Header Image

Maruknat 30 vuotta

Maruknoiden päätapahtuma on la. 28.8.2021. Mukana Kiteellä ovat luennoimassa kirjailijat KAUKO RÖYHKÄ, VIRPI HÄMEEN-ANTTILA ja JUHA ITKONEN. Maruknoiden teemana on ”TOIVO”. Luennot kestävät klo 13.00-n.17.00. Väliajalla kahvitauko. Markus juontaa tapahtuman. Iltakonsertissa la.klo 19.00 esiintyy muusikko Kauko Röyhkä.
Kiteen kirjastolla on MARUKNOISTA koostettu näyttely 1.-31.8. välisen ajan. Näyttelyn laatii Päivi Muukkonen yhdessä Annikin ja avustajien kanssa.
Markus Pulkkinen tekee Marukna-videon yhdessä Annikin, Kyöstin ja avustajien kanssa. Videolla on muistoja Maruknoista, syntyhetkistä, historiasta, ylipäätään 30:n vuoden ajan tunnelmista Maruknoiden silmin. Martvan silmin.
Dokumentin on tarkoitus olla nähtävänä yhtenä osana lauantai päivän tapahtumaa.
TERVETULOA mielenkiintoisten asioiden pariin ja nauttimaan vieraistamme.
WWW.MARTVA.FI

Comments are closed.