Ukri ry Rotating Header Image

Ukrin toimintaa vuonna 2022

to 17.2 klo 18 Torstai on toivoa täynnä: Ukrin ilta Arttelissa. Kirjailijavieraana Hannu ”Heavy” Tikkanen. Hänen uusin teoksensa on Musta Ryssä ja Sininen Enkeli (Kirjokansi). Kahvipannu kuumana. Ukrin ilta on avoin kaikille Ukrin ystäville.

ti 8.3. klo 18 Ilkka Tahvanainen: TÄSTEDES PUS -kirjailijatapaaminen Joensuun pääkirjaston Muikku-salissa. Haastattelijana toimii joensuulainen kirjailija ja runoilija Jussi Hyvärinen. Tilaisuudessa esiintyvät myös joensuulaiset lausujat Jarmo ja Vuokko Mäkelä. Yhteistyössä Ukri

28.2. Kalevalan päivänä alkaa Outopia-tapahtuman valtakunnallinen kirjoituskilpailu, teemana Ihme ja kumma. www.outopia.fi Yhteistyössä Ukri

to 24.3. klo 17.30 Ukrin kevätkokous Arttelissa, Merimiehenkatu 32, Joensuu. KOKOUSKUTSU. Käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Jäsenet, tervetuloa kokoukseen ja kahville. Jatkamme iltaa sitten Ukrin illalla.

to 24.3. klo 18.30 Torstai on toivoa täynnä: Ukrin ilta Arttelissa. Kirjailijavieraana Ulla Vaarnamo. Häneltä ilmestyy talvella uusi teos Kunhan et jätä minua yksin (Kirjokansi). Kahvipannu kuumana. Ukrin ilta on avoin kaikille Ukrin ystäville.

ti 26.4. – pe 20.5. Ukrilaisten taidenäyttely Joensuun pääkirjaston Muikku-salissa. Lisätietoja myöhemmin.

la 11.6. klo 10 – 14 Outopia-tapahtuma Outokummussa, Kulttuuritalo Marita. Teemana on Ihme ja kumma. www.outopia.fi Yhteistyössä Ukri

to 15. – la 17.9. Joensuun kirjallisuustapahtuma. Teemana on Vesi. www.joensuunkirjallisuustapahtuma.fi Yhteistyössä Ukri

Katso tarkemmin Tapahtumakalenterista

Comments are closed.