Ukri ry Rotating Header Image

Tarinaniskennän Pohjois-Karjalan karsinnat

Tarinaa isketään taas kilpailumielessä Joensuun kaupungintalon El Capitan -kellariravintolassa, Rantakatu 20. Ajankohta on torstai 28.4. klo 18.00 alkaen. Yleisöä toivotaan mukaan osallistumaan ja kannustamaan. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.
Tilaisuudessa valitaan pohjoiskarjalainen tarinaniskijä 16.7.2022 pidettäviin SM-kisoihin, Kärsämäelle, missä Pohjois-Karjalan tarinoitsijat ovat aina pärjänneet. Kaikenkarvaiset sanasepot, tarinaniskijät ja veitikat ovat tervetulleita osallistumaan nyt aluksi karsintoihin.
Kisassa kerrotaan omakohtainen, julkaisematon tarina ilman rooliasuja tai muuta rekvisiittaa. Tärkeää on noudattaa aikarajaa – tarina pitää pystyä sujauttamaan seitsemään minuuttiin! Mutta tyylillisesti juttu voi olla ihan yhtä hyvin niin koominen, opettavainen kuin traaginenkin.
Aluemestaruuskilpailun voittaja saa 100 euron matkarahan Kärsämäelle ja tuleva Suomen mestari 500 euron pääpalkinnon – sekä uskomattoman paljon julkisuutta! Valtakunnallisessa finaalissa toiseksi sijoittunut kuittaa 300 euroa ja kolmanneksi tullut 200 euroa.
Tuomariston puheenjohtajana on Pentti Stranius ja jäseninä Jussi Hyvärinen ja näyttelijä Seppo Timonen.
Ennakkoilmoittautumiset 15.4. mennessä Pohjois-Karjalan kirjailijayhdistys Ukrin puheenjohtaja Jussi Hyväriselle, jussi.hyvarinen@uef.fi. Lisätietoja häneltä ja Pentti Straniukselta, Pentin puh. 040 769 3420 / s-posti: pentti.stranius@telemail.fi.

Yhteistyössä Pohjois-Karjalan kirjailijayhdistys Ukri, Joensuun Teatteriravintola ja Kärsämäen kunta

Comments are closed.