Ukri ry Rotating Header Image

tammikuu, 2018:

Ukrin Runokaraokeillat ravintola Sointulassa

ti 30.1. klo 20.00 – 21.30 Runokaraokeilta ravintola Sointulassa, Kirkkokatu 22, Joensuu. Paikalla on pino runokokoelmia, joita saat myös omaksesi kun esität niistä runoja! Voit myös tuoda mukanasi runokirjoja tai esittää omia runojasi. Illan vetää runoilija Arto Pippola.

ti 27.2. klo 20.00 – 21.30 Runokaraokeilta ravintola Sointulassa, Kirkkokatu 22, Joensuu. Paikalla on pino runokokoelmia, joita saat myös omaksesi kun esität niistä runoja! Voit myös tuoda mukanasi runokirjoja tai esittää omia runojasi. Illan vetää runoilija Arto Pippola.

Tavoitteena on järjestää runokaraoke joka kuukauden viimeisenä tiistaina Sointulassa! 

Kirjailijayhdistysten verkoston Talvipäivät Hyvinkäällä 9.–10.3.2018

Kirjailijayhdistysten verkoston Talvipäivät Hyvinkäällä 9.–10.3.2018
Kirjailijaliiton yhteydessä toimii Kirjailijayhdistysten verkosto, johon kuuluu kolmisenkymmentä vapaata ja itsenäistä kirjailijayhdistystä ympäri maan. Verkoston tärkein toimintamuoto on vuosittainen Talvipäivät-tapahtuma, jota on vietetty vuodesta 1964 lähtien.

Talvipäiville ovat tervetulleita Kirjailijaliiton jäsenet ja kirjailijayhdistysten jäsenet sekä kaikki kirjallisuudesta ja kirjoittamisesta kiinnostuneet.

Vuonna 2018 Talvipäiviä vietetään Hyvinkäällä 9.–10.3., tapahtuman järjestää Uudenmaan Kirjoittajat ry – Nylands Skribenter rf. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy! Merkitse tapahtuma kalenteriisi jo nyt!

Talvipäivien ohjelma julkaistaan alkuvuodesta 2018 osoitteessa www.ukir.info.