Ukri ry Rotating Header Image

Kari Tahvanainen 1957-2022

Alkuviikosta saimme suru-uutisen: Ukrin pitkäaikainen aktiivi, tiedottaja, johtokunnan jäsen, entinen puheenjohtaja ja kunniajäsen, kirjailija Kari Tahvanainen on kuollut pyöräilyonnettomuudessa lauantaina 23. huhtikuuta 2022.

Karin äkillinen poismeno on valtava isku sekä yhdistyksellemme että Pohjois-Karjalan kulttuurielämälle. Kari oli Ukrin väsymätön puuhamies, idearikas, aikaansaava ja aktiivinen kulttuurikeskustelija. Voi sanoa, että hän omisti elämänsä kirjallisuudelle sekä kirjoittajana että yhdistysihmisenä. Hän toimi aktiivisesti myös muun muuassa Suomen maakuntakirjailijat ry:ssä, Joensuun kirjallisuustapahtuman järjestelytoimikunnassa ja Outopia-tapahtuman järjestelyissä.

Karilla oli laajat verkostot, ja hänen äkillinen kuolemansa on järkyttänyt ja surettanut monia. Ukrille on tullut kyselyitä, mihin osoitteeseen voi toimittaa suruadressit ja muut muistamiset omaisille. Osoitteen saa ottamalla yhteyttä puheenjohtaja Jussi Hyväriseen, jussi.hyvarinen(at)uef.fi.

Jussi Hyvärinen

Ukri ry:n puheenjohtaja

Comments are closed.